Tuesday, 2024-04-16, 6:35 AM
Welcome Guest | RSS

Turnyru Pasaulis

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Test section » Forumo taisykles » Laikykites ju (Patariu del jusu paciu saugumo jas perskaityti)
Laikykites ju
Lukis23Date: Saturday, 2009-01-03, 6:18 PM | Message # 1
Admin
Group: Moderators
Messages: 6
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Prašome, kad diskutuodami Sony.ucoz.com forume laikytumėtės elementarių taisyklių:

1. Neteršti forumo, ir nefloodinti.

2. Gerbkite kitų forumo dalyvių nuomonę ir laikykitės etikos normų, nesikeikite, neįžeidinėkite ir negrąsinkite. Žinutės, pažeidžiančios šią taisyklę bus ištrinamos be perspėjimo, o dalyvis įspėjamas.

3. Kurkite temas tik joms skirtuose forumuose ir nekurkite naujų temų, jeigu panašia tema jau buvo diskutuojama. Prieš kurdami ieškokite.

4. Trumpi ir visiškai neinformatyvūs pranešimai bus trinami. Narys, nuolatos rašantis tokius pranešimus, bus įspėtas. Dėl nuolatinio forumo teršimo tokiomis žinutėmis (flood), dalyvis gali būti pašalintas iš forumo.

5. Draudžiama kurti tą pačią temą keliuose forumuose vienu metu. Tokios temos bus trinamos, o tą padaręs narys įspėjamas.

6. Neredaguoti savo pranešimo, jei jis jau susilaukė atsakymo. Pvz. Jei "lankytojas A" parašo pranešimą, o "lankytojas B" į jį atsako, tai pranešimo redaguoti nebegalima. Žinoma nebent tai iš esmės nekeistų pranešimo reikšmės (Pvz. ištaisyti gramatines klaidas).

7. Griežtai draudžiama redaguoti pranešimus su administratorių ar moderatorių pastabomis.

8. Jeigu tam tikra tema neturite ką pasakyti, tai nieko ir nerašykite.

9. Vienas žmogus gali užsiregistruoti forume tik vieną kartą. Aptikus, jog tas pats dalyvis diskusijose naudojasi keliais slapyvardžiais, visi jo slapyvardžiai bus užblokuoti, o jam pačiam uždrausta dalyvauti diskusijose.

10. Forume (įskaitant ir skelbimų skiltis) komerciniai skelbimai draudžiami! Komerciniais skelbimais yra laikomi tokie skelbimai kuriuose yra reklamuojamos su konsolėmis, jų atrišimu, nuolatiniu žaidimų pardavinėjimu susijusios paslaugos. Apie reklamą PlayManija.NET portale/forume/tracker'yje daugiau informacijos rasite čia.

11. Rašant pranešimus forume Įvairūs pašnekesiai bei Skelbimai nario pranešimų skaičius nedidėja.

12. Rašydami pranešimą (ar jo dalį), kuris yra ne į temą visada naudokite "off" žymes (pvz. ). Taip pat norėdami įdėti video klipą iš YouTube, GameTrailers, Google video ir t.t. visada naudokite "Video" žymes (pvz. ).

13. Praėjus daugiau nei 24 valandoms po temos sukūrimo nerašykite bet kokio atsakymo, su tikslu, kad tema vėl būtų pastebėta (bump a topic), tam naudokite "Sužadinti šią temą" funkciją. Efektas bus lygiai toks pats, tik nereikės rašyti nereikalingo atsakymo.

14. Žaidimų aptarimų forumuose draudžiama "spoil'inti" žaidimų eigą. Jeigu norite kalbėti apie žaidimų eigą, tai privalote visada naudoti "Spoiler" žymes (pvz. ).

15. Nariai gali uždaryti ir vėl atidaryti savo pačių sukurtas temas. Jeigu temoje Jūs gaunate visą reikalingą informaciją, nepatingėkite uždaryti temos patys.

16. Sutinkate retkarčiais (nereguliariai) gauti reklamą asmeninės žinutės pavidalu ir dėl to nereikšti nepasitenkinimo.

17. Jūs PRIVALOTE būti susipažinęs(-usi) su mūsų portalo ir forumo Atsakomybės ribojimu.

Auksinė taisyklė - administratorius visada būna teisus, todėl rodydami nepagarbą jam, rizikuojate būti įspėti arba pašalinti iš forumo.

Gidai ir D.U.K
Antras dalykas, kurį Jums rekomenduojame padaryti baigus susipažinti su forumo taisyklėmis - tai nuosekliai perskaityti visą Gidų ir D.U.K. skyrius! Juose yra galybė naudingos informacijos! Klausinėjimas dalykų, kurie yra paminėti minėtuose skyriuose garantuos Jums įspėjimą.

Temų kūrimas
Rašydami temos pavadinimą trumpai apibūdinkite būsimą turinį. Temos su beprasmiais pavadinimais: "Kodėl?", "Reikia pagalbos", "Kaip padaryti?" ir panašaus pobūdžio bus trinamos be perspėjimo. Temos pavadinimas turi būti informatyvus ir klausimo esmė privalo atsispindėti temos pavadinime ar/ir aprašyme! Nedubliuokite temų, prieš kurdami temą įsitikinkite ar tikrai tokios nėra.

Fanboy'izmas / Konsolių karai
Šiame forume netoleruojame fanboy'izmo, todėl aklai ir įkyriai brukti, pavyzdžiui, kad XBOX 360 konsolė yra geresnė, gražesnė, galingesnė, turi geresnę grafiką ir taip be galo... už PlayStation 3 konsolę ar bet kokia kita konsolė yra geresnė už kitą konsolę. Tokios temos ar pranešimai bus trinami, o pažeidėjai baudžiami daug griežtesne tvarka. Čia ne vaikų darželis.

Įspėjimų sistema
Už kiekvieną taisyklių pažeidimą narys yra įspėjamas. Pagal turimą įspėjimų skaičių taikomos atitinkamos nuobaudos:

1 įspėjimas: draudimas rašyti dviems dienoms
2 įspėjimas: draudimas rašyti keturioms dienoms
3 įspėjimas: draudimas rašyti savaitei
4 įspėjimas: draudimas rašyti dviems savaitėms
5 įspėjimas: išmetimas iš forumo

Grubaus nusižengimo atveju (pvz. grubus nepagarbos rodymas administratoriams ar moderatoriams) narys išmetamas iškarto.

Įspėjimus galite pasinaikinti pirkdami jų nuėmimą už forume surinktus taškus arba paaukodami projekto labui. Pačiau apie tai šioje temoje.

Informavimas apie taisyklių pažeidimus
Jei pastebėjote asmenį, nusižengusį bent vienai iš šių išvardintų taisyklių, prašome būtinai pranešti administratoriui pasinaudojus mygtuku. Jūsų privatumas garantuojamas 100% ir priedo gausite taškų, jeigu pažeidimo administratorius ar moderatoriai nepastebėjo anksčiau už Jus. Pamatę pažeidimus nebandykite patys "pamokslauti" pažeidėjams, kad naudotųsi paieška, skaitytų taisykles ir pan. - už tai būsite įspėjami patys.

Avataras, parašas ir kiti profilio laukai
Visi gali užsidėti asmeninį paveiksliuką (avatarą). Ne išimtis ir Jūs. Tai gali būti bet koks paveiksliukas. Maksimalus leidžiamas avataro dydis - 110x110 pixelių. Draudžiama naudoti nepadorius ar įžeidžiančius avatarus. Toks avataras bus trinamas, o pažeidėjas bus įspėtas. Tas pats liečia ir parašą. Taipogi paraše ir kituose profilio laukuose griežtai draudžiama reklamuoti ar pateikti nuorodas į puslapius (arba tokius, kuriuose yra pateikiamos akivaizdžios nuorodos į puslapius), kuriuose yra reklamuojamos su konsolėmis, jų atrišimu, žaidimų pardavinėjimu susijusios paslaugos. Dėl tokio tipo reklamos prašome kreiptis į administratorių.

Išmestiems nariams būdas sugrįžti į forumą
Praėjus metams po išmetimo, narys gali rašyti prašymą forumo administratoriui dėl leidimo sugrįžti į forumą. Taip pat atminkite, kad nepaaukoję į forumą tikrai negrįšte.

Tai yra vienintelis būdas sugrįžti. Iš forumo pašalintiems nariams draudžiama registruotis iš naujo - jei narys užsiregistruoja forume dar kartą, anksčiau ar vėliau tai paaiškėja ir jis vėl būna išmetamas. Rašykite prašymą - taip sutaupysite sau laiko.

Jei kilo problemų dėl moderatorių darbo, prisijungimo prie forumo, pranešimų rašymo, visuomet kreipkitės į administratorių asmenine žinute arba el. paštu. Esant galimybei, pridėkite kuo daugiau informacijos apie susiklosčiusią problemą. Tai gali būti nukopijuota teksto dalis, ekrano nuotrauka (screenshot) ar panaši informacija, kuri padėtų greičiau išspręsti susidariusią problemą.

 
Forum » Test section » Forumo taisykles » Laikykites ju (Patariu del jusu paciu saugumo jas perskaityti)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: